error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Actum & Partners B.V. of een andere administrateur voor jouw kan doen?

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud experts in de regio van Simpelveld laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Actum & Partners B.V. uit Simpelveld. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Actum & Partners B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Actum & Partners B.V. is geopend op 01-01-1991 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 63739283. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Vele accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Actum & Partners B.V.
  • Stampstraat 28a, 6369BD, Simpelveld
  • 045 5445057
Branche
Boekhouder
KVK
63739283
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1991
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders