Actum Assist B.V. is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de omgeving van Simpelveld.

Meer weten over Actum Assist B.V. uit Simpelveld? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Actum Assist B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Informatie over dit bedrijf

Actum Assist B.V. is opgericht in 26-05-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 66129354. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.