error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Actum Assist B.V. of een vergelijkbare administrateur voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Simpelveld.

Meer weten over Actum Assist B.V. uit Simpelveld? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Actum Assist B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Actum Assist B.V. is opgericht in 26-05-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 66129354. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Actum Assist B.V.
  • Stampstraat 28a, 6369BD, Simpelveld
  • 045 5445057
Branche
Boekhouder
KVK
66129354
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-05-2016
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders