Meer informatie over wat ACTUEEL Advies en Administratie of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de buurt van Rijswijk laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over ACTUEEL Advies en Administratie uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? ACTUEEL Advies en Administratie neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over dit bedrijf

ACTUEEL Advies en Administratie is opgericht in 21-12-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het KVK-nummer: 67525261. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere dingen mee in jouw keuze.

Sommige bedrijven willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.