Activum B.V. is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de omgeving van Nieuw-Vennep.

Meer weten over Activum B.V. uit Nieuw-Vennep? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Activum B.V. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Over deze boekhouder

Activum B.V. bestaat al sinds 01-02-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 28086410. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.