error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Activum B.V. of een vergelijkbare accountant voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van boekhouders in de regio van Nieuw-Vennep.

Meer weten over Activum B.V. uit Nieuw-Vennep? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Activum B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze boekhouder

Activum B.V. is opgericht in 01-02-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het KVK-nummer: 28086410. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Activum B.V.
  • Hoofdweg 1358, 2153LT, Nieuw-Vennep
  • 0252 681770
Branche
Boekhouder
KVK
28086410
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-02-2000
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders