error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Active Services International B.V. of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Roden.

hier alle details en reviews van Active Services International B.V. uit Roden. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Active Services International B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over deze boekhouder

Active Services International B.V. bestaat al sinds 25-07-2003 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 02081230. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Active Services International B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
2081230
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-07-2003
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders