error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Activaa B.V. is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede offertes te bekijken van boekhoud experts in IJsselstein laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

hier alle details en reviews van Activaa B.V. uit IJsselstein. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Activaa B.V. neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over dit bedrijf

Activaa B.V. is opgericht in 20-06-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 58201718. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Activaa B.V.
  • Boerhaaveweg 70, 3401MN, IJsselstein
  • 085 0600960
  • www.activaa.nl
  • info@activaa.nl
Branche
Boekhouder
KVK
58201718
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-06-2013
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders