error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Activa-Passiva Administratie of een soortgelijke boekhouder voor je kan doen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Megen.

Meer weten over Activa-Passiva Administratie uit Megen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Activa-Passiva Administratie regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Activa-Passiva Administratie is geopend op 01-07-1997 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 18049134. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Activa-Passiva Administratie
  • Maasdijk 11, 5366AA, Megen
  • 0412 462654
Branche
Boekhouder
KVK
18049134
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders