Weten wat Activa-Passiva Administratie of een vergelijkbare administrateur voor je kan betekenen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de omgeving van Megen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Activa-Passiva Administratie uit Megen. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Activa-Passiva Administratie neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over dit administratiekantoor

Activa-Passiva Administratie bestaat al sinds 01-07-1997 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 18049134. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Sommige boekhouders willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.