error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Activa, Administratiekantoor B.V. is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes in te zien van administratie experts in de buurt van Hoofddorp laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Activa, Administratiekantoor B.V. uit Hoofddorp? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Activa, Administratiekantoor B.V. regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Over deze accountant

Activa, Administratiekantoor B.V. is opgericht in 01-04-1988 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34065473. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Activa, Administratiekantoor B.V.
  • Kruisweg 827Centr.Geb.1, 2132NG, Hoofddorp
  • 023 5614787
  • www.activagroep.nl
  • info@activagroep.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34065473
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-1988
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders