error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Activa Administratiekantoor is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van bedrijven in de omgeving van Rockanje.

Meer weten over Activa Administratiekantoor uit Rockanje? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Activa Administratiekantoor kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over dit bedrijf

Activa Administratiekantoor bestaat al sinds 01-01-2001 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24314433. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Activa Administratiekantoor
Branche
Boekhouder
KVK
24314433
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders