error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Activa Administratiekantoor is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van accountants in de buurt van Druten laat je jouw details achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Activa Administratiekantoor uit Druten. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Activa Administratiekantoor kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.

Over dit bedrijf

Activa Administratiekantoor is geopend op 01-01-2001 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 09117567. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Activa Administratiekantoor
  • Parkweg 9, 6582BN, Druten
  • 024 3573460
Branche
Boekhouder
KVK
9117567
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders