error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Actium is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Meer weten over Actium uit Alphen aan den Rijn? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Actium regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Actium is geopend op 13-03-1998 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 28077827. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Actium
  • Henry Dunantweg 36, 2402NR, Alphen aan den Rijn
  • 017 2423490
  • www.actium.nl
  • info@actium.nl
Branche
Boekhouder
KVK
28077827
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
13-03-1998
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders