Actium is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Actium is geopend op 13-03-1998 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 28077827. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Zie hier alle details en reviews van Actium uit Alphen aan den Rijn. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Actium doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.