Actief administratiekantoor en adviezen is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Dordrecht.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Actief administratiekantoor en adviezen bestaat al sinds 01-04-2017 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 68581548. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Zie hier alle gegevens en reviews van Actief administratiekantoor en adviezen uit Dordrecht. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Actief administratiekantoor en adviezen doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.