error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Actief administratiekantoor en adviezen is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van accountants in de regio van Dordrecht.

Meer weten over Actief administratiekantoor en adviezen uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Actief administratiekantoor en adviezen neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Actief administratiekantoor en adviezen bestaat al sinds 01-04-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 68581548. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Actief administratiekantoor en adviezen
  • Isaac da Costastraat 15, 3314SK, Dordrecht
Branche
Boekhouder
KVK
68581548
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders