error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Ackermans Administraties Lelystad of een vergelijkbare accountant voor je kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de regio van Lelystad.

hier alle details en reviews van Ackermans Administraties Lelystad uit Lelystad. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Ackermans Administraties Lelystad neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

Informatie over accountancykantoor

Ackermans Administraties Lelystad bestaat al sinds 17-05-1989 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 39050152. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Ackermans Administraties
  • Waalstraat 39, 8226LZ, Lelystad
  • 0320 252119
  • www.acad.nl
  • info@acad.nl
Branche
Boekhouder
KVK
39050152
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-05-1989
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders