Ackermans Administraties is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Lelystad.

Meer over deze boekhouder

Ackermans Administraties is opgericht in 17-05-1989 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 39050152. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Ackermans Administraties uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Ackermans Administraties kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie hoef je niet verder te zoeken.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.