error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat ACJ Dienstverlening of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van administratie specialisten in de regio van Hoorn laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

hier alle gegevens en reviews van ACJ Dienstverlening uit Hoorn. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? ACJ Dienstverlening kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over accountancykantoor

ACJ Dienstverlening is opgericht in 28-02-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 52149285. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

De meeste accountants willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

ACJ Dienstverlening
  • Nieuwendam 10, 1621AP, Hoorn
Branche
Boekhouder
KVK
52149285
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-02-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders