error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Achtplus Administraties of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud specialistes in de omgeving van Dokkum laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Achtplus Administraties uit Dokkum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Achtplus Administraties doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer informatie over administratiekantoor

Achtplus Administraties is geopend op 07-05-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 01103810. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Achtplus Administraties
  • Lange Oosterstraat 23, 9101KX, Dokkum
  • info@achtplus.nl
Branche
Boekhouder
KVK
1103810
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
07-05-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders