Ontdekken wat Achtplus Administraties of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Dokkum.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Over dit bedrijf

Achtplus Administraties bestaat al sinds 07-05-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 1103810. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Achtplus Administraties uit Dokkum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Achtplus Administraties regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.