Achilles Diensten B.V. is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Haarlem.

Bekijk hier alle details en reviews van Achilles Diensten B.V. uit Haarlem. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Achilles Diensten B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

Achilles Diensten B.V. bestaat al sinds 01-01-1984 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27110590. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.