error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat ACCUVICE Administratiekantoor of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Meer weten over ACCUVICE Administratiekantoor uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? ACCUVICE Administratiekantoor neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

ACCUVICE Administratiekantoor bestaat al sinds 06-02-2018 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 70823057. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Vele accountants willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

ACCUVICE Administratiekantoor
  • Van Zeggelenlaan 377, 2524AL, 's-Gravenhage
  • 070-2254030
Branche
Boekhouder
KVK
70823057
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-02-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders