Accuraede BV is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van Dordrecht.

Over deze boekhouder

Accuraede BV is opgericht in 01-10-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 24311240. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende offerte voor te stellen.

Meer weten over Accuraede BV uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Accuraede BV kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.