Accuraat Finance is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Meer weten over Accuraat Finance uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Accuraat Finance kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze accountant

Accuraat Finance bestaat al sinds 01-08-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 66594235. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.