error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accuraat is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van administratie specialisten in de omgeving van Groningen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Accuraat uit Groningen. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Accuraat kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

Informatie over deze boekhouder

Accuraat bestaat al sinds 20-04-2007 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 02098478. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Sommige accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Accuraat
  • Lamsoor 23, 9738AL, Groningen
  • 050 5893360
Branche
Boekhouder
KVK
2098478
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-04-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders