Meer informatie over wat Accuraat of een vergelijkbare accountant voor jouw kan betekenen?

Om passende offertes te bekijken van boekhoud experts in de regio van Groningen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Accuraat bestaat al sinds 20-04-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 2098478. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Meer weten over Accuraat uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Accuraat kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.