error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Accountor Nederland B.V. of een andere administrateur voor jouw kan doen?

Om goede offertes te bekijken van administratie bedrijven in Nieuwegein laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Accountor Nederland B.V. uit Nieuwegein? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Accountor Nederland B.V. neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

Accountor Nederland B.V. bestaat al sinds 27-04-2001 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24320734. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

De meeste bedrijven willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Accountor Nederland B.V.
  • Marconibaan 57, 3439MR, Nieuwegein
  • #N/A
  • www.accountor.nl
  • info@accountorgroup.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24320734
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-04-2001
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders