Accountixx is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de regio van Rotterdam.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Accountixx bestaat al sinds 15-02-2018 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 69868255. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

hier alle gegevens en reviews van Accountixx uit Rotterdam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Accountixx regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.