error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Accountixx of een soortgelijke administrateur voor jouw kan doen?

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in Rotterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Accountixx uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Accountixx kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

Accountixx is geopend op 15-02-2018 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 69868255. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Accountixx
  • Westerstraat 14D, 3016DH, Rotterdam
Branche
Boekhouder
KVK
69868255
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-02-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders