error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ACCOUNTING FIRST is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van accountancy kantoren in 's-Gravenhage laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over ACCOUNTING FIRST uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? ACCOUNTING FIRST doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Over deze bedrijfsadministrateur

ACCOUNTING FIRST bestaat al sinds 01-06-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het KVK-nummer: 60888660. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

ACCOUNTING FIRST
Branche
Boekhouder
KVK
60888660
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders