error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Accountantsland of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van bedrijven in de omgeving van Delft.

Meer weten over Accountantsland uit Delft? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Accountantsland kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over administratiekantoor

Accountantsland is geopend op 01-01-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 24431093. Ook zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Vele accountants willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Accountantsland
Branche
Boekhouder
KVK
24431093
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders