error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accountantskantoor Van Stee is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om voor jou geschikte offertes in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Middelburg laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Accountantskantoor Van Stee uit Middelburg. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Accountantskantoor Van Stee kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Informatie over deze accountant

Accountantskantoor Van Stee is opgericht in 01-01-1992 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27239971. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Accountantskantoor Van Stee
  • Oostperkweg 7, 4331HW, Middelburg
  • 0118 636302
  • www.vanstee.info
  • mail@vanstee.info
Branche
Boekhouder
KVK
27239971
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1992
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders