error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accountantskantoor Van der Post is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de regio van Breukelen.

Meer weten over Accountantskantoor Van der Post uit Breukelen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Accountantskantoor Van der Post kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over deze accountant

Accountantskantoor Van der Post bestaat al sinds 01-12-1992 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 30111685. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Accountantskantoor Van der Post
  • Straatweg 45, 3621BH, Breukelen
  • 0346 259090
  • info@accvdpost.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30111685
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-1992
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders