error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Accountantskantoor Straver B.V. of een andere accountant voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes in te zien van boekhoud ondernemers in Krimpen aan den IJssel laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Accountantskantoor Straver B.V. uit Krimpen aan den IJssel? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Accountantskantoor Straver B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

Accountantskantoor Straver B.V. bestaat al sinds 01-09-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 24365990. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Accountantskantoor Straver B.V.
  • Schaardijk 19c, 2921LG, Krimpen aan den IJssel
  • 0180 590954
Branche
Boekhouder
KVK
24365990
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-2004
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders