Accountantskantoor M.J. Penders is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om passende offertes te bekijken van boekhoud experts in de buurt van Geleen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Accountantskantoor M.J. Penders uit Geleen. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Accountantskantoor M.J. Penders neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Accountantskantoor M.J. Penders bestaat al sinds 01-01-1990 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 14110368. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.