error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accountantskantoor M.G. Sanders is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van bedrijven in de omgeving van Bilthoven.

Meer over dit bedrijf

Accountantskantoor M.G. Sanders is geopend op 01-01-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 24301939. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Accountantskantoor M.G. Sanders uit Bilthoven? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Accountantskantoor M.G. Sanders kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Accountantskantoor M.G. Sanders
  • Clara Peeterslaan 6, 3723PL Bilthoven
  • 010 4671715
  • akmgs@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24301939
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders