error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accountantskantoor Meijers is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van accountants in de omgeving van Mook.

Lees hier alle details en reviews van Accountantskantoor Meijers uit Mook. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Accountantskantoor Meijers neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Accountantskantoor Meijers is geopend op 01-01-1975 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 10022929. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Accountantskantoor Meijers
  • Hendrik van Nassaulaan 3, 6585KL, Mook
  • 024 8482281
  • h.meijers2@chello.nl
Branche
Boekhouder
KVK
10022929
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1975
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders