error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accountantskantoor Jonker is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de regio van Zierikzee.

Lees hier alle details en reviews van Accountantskantoor Jonker uit Zierikzee. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Accountantskantoor Jonker neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer over accountancykantoor

Accountantskantoor Jonker is geopend op 01-01-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 20148203. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Accountantskantoor Jonker
  • Kokmeeuwstraat 2, 4301WR, Zierikzee
  • 0111 417806
  • cj.jonker@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
20148203
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders