error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Accountantskantoor Jereskes & Co. of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van accountants in de omgeving van Roermond.

Aanschouw hier alle details en reviews van Accountantskantoor Jereskes & Co. uit Roermond. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Accountantskantoor Jereskes & Co. doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Over accountancykantoor

Accountantskantoor Jereskes & Co. bestaat al sinds 01-01-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 13040285. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Accountantskantoor Jereskes & Co.
  • De Sporck 13, 6042NR, Roermond
  • 0475-329965
Branche
Boekhouder
KVK
13040285
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders