error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Accountantskantoor G. van den Berg of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in de regio van Hoevelaken laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Accountantskantoor G. van den Berg uit Hoevelaken? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Accountantskantoor G. van den Berg neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Accountantskantoor G. van den Berg bestaat al sinds 01-09-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 32144480. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Accountantskantoor G. van den Berg
  • van Zuylenlaan 22, 3871BH, Hoevelaken
  • 033 2536942
  • gvandenberg@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
32144480
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders