Accountantskantoor Felix is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in Amersfoort laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Accountantskantoor Felix uit Amersfoort? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Accountantskantoor Felix kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Accountantskantoor Felix is opgericht in 01-10-2005 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 32156278. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.