error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accountantskantoor Cevezet is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes in te zien van boekhoud ondernemers in Tilburg laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Accountantskantoor Cevezet uit Tilburg? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Accountantskantoor Cevezet neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Over accountancykantoor

Accountantskantoor Cevezet is opgericht in 01-01-1985 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 55851150. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Accountantskantoor Cevezet
  • Korvelplein 182, 5025JX, Tilburg
  • 013 5499699
  • www.cevezet.nl
  • info@cevezet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
55851150
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1985
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders