Accountantskantoor Borsboom BV is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financiën.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de buurt van Leiden laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Accountantskantoor Borsboom BV bestaat al sinds 01-10-1989 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 28050895. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Zie hier alle gegevens en reviews van Accountantskantoor Borsboom BV uit Leiden. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Accountantskantoor Borsboom BV kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.