error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Accountantskantoor B.J.C. van Wijk BV of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van IJsselstein.

hier alle gegevens en reviews van Accountantskantoor B.J.C. van Wijk BV uit IJsselstein. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Accountantskantoor B.J.C. van Wijk BV kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Accountantskantoor B.J.C. van Wijk BV is geopend op 01-04-1992 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het KVK-nummer: 30106592. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Accountantskantoor B.J.C. van Wijk BV
Branche
Boekhouder
KVK
30106592
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-1992
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders