Accountantskantoor Admis BV is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van administratie bedrijven in de omgeving van Leidschendam laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Accountantskantoor Admis BV uit Leidschendam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Accountantskantoor Admis BV neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Accountantskantoor Admis BV bestaat al sinds 15-05-1995 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het KVK-nummer: 27154489. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.