error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Accountantskantoor A.A. van der Staal of een andere accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de regio van Terneuzen.

Lees hier alle details en reviews van Accountantskantoor A.A. van der Staal uit Terneuzen. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Accountantskantoor A.A. van der Staal regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Accountantskantoor A.A. van der Staal is opgericht in 01-04-2011 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 66395526. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Accountantskantoor A.A. van der Staal
Branche
Boekhouder
KVK
66395526
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-2011
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders