error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accountants- en Advieskantoor J.A.G. van den Berg B.V. is een administratie expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van accountancy kantoren in de buurt van Zoetermeer laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Accountants- en Advieskantoor J.A.G. van den Berg B.V. uit Zoetermeer. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Accountants- en Advieskantoor J.A.G. van den Berg B.V. kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit bedrijf

Accountants- en Advieskantoor J.A.G. van den Berg B.V. bestaat al sinds 19-12-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 27283093. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Accountants- en Advieskantoor J.A.G. van den Berg B.V.
  • Tweede Stationsstraat 264, 2718AC, Zoetermeer
  • 06-26228338
  • j.vandenberg@hoenjetten.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27283093
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-12-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders