error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Accountants- en Advieskantoor G. kok of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van accountancy kantoren in Voorschoten laat je jouw details achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Accountants- en Advieskantoor G. kok uit Voorschoten. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Accountants- en Advieskantoor G. kok regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Accountants- en Advieskantoor G. kok is geopend op 02-05-1994 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 28070380. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Accountants- en Advieskantoor G. kok
  • Wijngaardenlaan 61, 2252XK, Voorschoten
  • 071 5415466
  • kokaccountancy@casema.nl
Branche
Boekhouder
KVK
28070380
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-05-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders