error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accountants & Adviseurs Van der Plaat B.V. is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de regio van Barendrecht.

Zie hier alle details en reviews van Accountants & Adviseurs Van der Plaat B.V. uit Barendrecht. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Accountants & Adviseurs Van der Plaat B.V. doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over accountancykantoor

Accountants & Adviseurs Van der Plaat B.V. bestaat al sinds 13-01-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24357151. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Accountants & Adviseurs Van der Plaat B.V.
  • Oslo 14, 2993LD, Barendrecht
  • 0180 635221
  • mvanderplaat@hetnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24357151
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders