error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Accountancy & Advies Van Dijk is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van accountants in de omgeving van Uden.

Meer weten over Accountancy & Advies Van Dijk uit Uden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Accountancy & Advies Van Dijk regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Over administratiekantoor

Accountancy & Advies Van Dijk is geopend op 01-06-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 58137343. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Accountancy & Advies Van Dijk
Branche
Boekhouder
KVK
58137343
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders