error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Account Service Hollemans is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de buurt van Barendrecht.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Account Service Hollemans uit Barendrecht. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Account Service Hollemans kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze boekhouder

Account Service Hollemans is opgericht in 01-10-1996 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 24451016. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Vele bedrijven willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een passende offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Account Service Hollemans
Branche
Boekhouder
KVK
24451016
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-10-1996
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders