Meer informatie over wat Account Service Holland B.V. of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de buurt van Nootdorp.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Account Service Holland B.V. is opgericht in 12-11-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het KVK-nummer: 64545237. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Aanschouw hier alle details en reviews van Account Service Holland B.V. uit Nootdorp. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Account Service Holland B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.