error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Account Service Holland B.V. is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Nootdorp.

Meer weten over Account Service Holland B.V. uit Nootdorp? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Account Service Holland B.V. doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer over accountancykantoor

Account Service Holland B.V. is opgericht in 12-11-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 64545237. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

De meeste accountants willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Account Service Holland B.V.
  • Koperslager 1, 2631RK, Nootdorp
  • 015 2511340
Branche
Boekhouder
KVK
64545237
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-11-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders