error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Account Service Egmond B.V. of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Egmond aan Zee.

Meer weten over Account Service Egmond B.V. uit Egmond aan Zee? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Account Service Egmond B.V. regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit bedrijf

Account Service Egmond B.V. bestaat al sinds 14-01-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 37116593. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Account Service Egmond B.V.
  • Zeeweg 52, 1931VL, Egmond aan Zee
  • 072 7502000
Branche
Boekhouder
KVK
37116593
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-01-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders