error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Account Poort is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van accountants in Amsterdam laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Account Poort uit Amsterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Account Poort kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Account Poort bestaat al sinds 01-01-1980 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 11016045. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Account Poort
Branche
Boekhouder
KVK
11016045
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1980
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders