error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Account Office of een andere accountant voor je kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in de buurt van Nieuwe Pekela laat je jouw informatie achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Account Office uit Nieuwe Pekela. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Account Office neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Account Office bestaat al sinds 30-11-1909 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 02300298. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Account Office
  • Torenwijk C 80, 9663SB, Nieuwe Pekela
  • 0597 645670
Branche
Boekhouder
KVK
02300298
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
30-11-1909
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders