Account-IT is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van bedrijven in de buurt van Ter Apel.

Meer weten over Account-IT uit Ter Apel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Account-IT kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over dit administratiekantoor

Account-IT is geopend op 01-11-2000 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 2071700. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.