error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Account De Vliert is een administratie expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van boekhouders in de omgeving van 's-Hertogenbosch.

hier alle details en reviews van Account De Vliert uit 's-Hertogenbosch. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Account De Vliert neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Informatie over deze accountant

Account De Vliert is geopend op 13-10-1995 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 16079887. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Account De Vliert
  • Frederik Hendriklaan 99, 5212BC, 's-Hertogenbosch
  • 073 6121435
  • account.devliert@inter.nl.net
Branche
Boekhouder
KVK
16079887
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-10-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders